BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI 2024 (BİREYSEL DEĞERLENDİRME) AÇIKLANDI!

BİLSEM Mülakat Sonuçları Açıklandı!

BİLSEM Bireysel Değerlendirme (2. aşama) sınavına giren öğrenciler için heyecanlı bekleyiş sona erdi. BİLSEM Bireysel Değerlendirme Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

bilsemzeka-mülakat-avantajları

BİLSEM Kayıt Tarihleri ve Evrakları

BİLSEM 2. aşamayı da başarıyla geçip BİLSEM’e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 12-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Kayıt işlemleri ve evrakları ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

BİLSEM Sınav Sonuçlarına İtiraz Nasıl Yapılır?

MEB, BİLSEM sınav sonucundan memnun olmayan ailelere itiraz hakkı tanımıştır. Buna göre 12-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında itiraz başvuruları yapılabilecek. 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında ise yapılan itirazlar değerlendirilecektir. Genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanı bireysel değerlendirme uygulama sonuçlarına itirazlar, öğrenci velileri aracılığıyla “İtiraz Başvuru Formu” doldurularak il tanılama sınav komisyonlarına yapılacaktır.  BİLSEM sınavı mülakat sonuçları itirazları faks ve e-posta yolu ile yapıldığı takdirde dikkate alınmayacaktır. Bilsem sınav sonucuna nasıl itiraz edileceğini ve itiraz dilekçesi örneği için tıklayın.

Sayısal

Hafıza

Sözel

Görsel

Mantık

Dikkat

Çocuklarımızın okul derslerinde başarı, yeni nesil sınavlara adaptasyon, zeka ve dikkat gelişimi için en büyük yardımcısı olan Bilsem Zeka’da şimdi kampanya var.

Uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirebilirsiniz 

Dilerseniz web portalmınızdan da uygulamayı indirmeden kullanabilirsiniz.

Öğrenci Sınıf Bilgisi
Görüşme Saati